fbpx

Specialiști daune RCA de 25 ani

Scapă de telefoane, drumuri și nervi provocați de asiguratorul tău!

Ne asigurăm noi de depunerea, avizarea, verificarea și soluționarea dosarului tău de daună. Îți reparăm mașina și îți oferim vehicul de schimb gratuit. Pentru toți asiguratorii RCA:

Euroins

Allianz Tiriac

Asirom

City Insurance

Generali

Groupama

Omniasig

Uniqa

În plus, dacă ai avut recent un accident auto, sună-ne și te ajutăm să completezi corect amiabilul și să tractăm mașina la service.

☎️ 0722767180

Consiliere și deschidere dosare daună

Primul pas urât după un incident sau accident este contactul cu firma de asigurări, la sediul acesteia, pentru efectuarea constatării daunei
Nu va mai fi nevoie să vă deplasați la sediul firmei de asigurări pentru efectuarea constatării daunei, aceasta urmând a fi efectuată direct la ING Service. Inspectorul de daune al firmei de asigurări se va deplasa aici și va efectua constatarea daunei în maxim 3 zile lucrătoare de la solicitarea dvs. sub stricta atenție a personalului nostru.
☎️ 0722767180

Mașină la schimb cu costuri ZERO pentru dvs.

Știm cât de greu este să vă continuați activitatea zilnică fără mașină.
Pe perioada reparației, ING Service vă pune la dispoziție mașină la schimb, fără a fi nevoiți să achitați vreun cost pentru perioada de utilizare a acesteia.
Practic, în momentul în care lăsați mașina în service în vederea reparației, o altă mașină vă așteaptă să o folosiți, fără vreun cost pentru dvs., pentru a nu vă fi afectată activitatea zilnică.
☎️ 0722767180

Timpul de indisponibilizare a masinii dvs. in service

Știm că vă doriți mașina reparata cat mai repede.
Datorita prevederilor din Norma RCA adoptata de catre ASF, inspectorul de daune va putea doar sa propuna solutii tehnice initiale, urmand ca solutiile tehnice finale de reparatie sa fie stabilite de catre personalul specializat al unitatii service.
Aceasta precizare este importanta pentru ca are ca si consecinta simplificarea procedurilor dintre asiguratorul RCA si unitatea reparatoare, conducand la o reducere semnificativa de indisponibilizare a masinii dvs. in service (o economie de timp ce reprezenta intre 3 zile lucratoare si 7 zile lucratoare).
☎️ 0722767180

Piese originale

Stim ca va doriti piese originale
ING Service foloseste exclusiv piese originale atunci cand va este reparata masina, societatea noastra punandu-va la dispozitie piesele avariate, documentele de provenienta ale acestora, precum si certificatul de garantie al pieselor originale cu care a fost reparat autovehiculul dvs.
☎️ 0722767180

Plata despăgubirii

Stim ca plata despăgubirii reprezinta un stres pentru dvs
Plata despagubirii va fi efectuata de catre firma de asigurari in contul ING Service astfel încât, veți scăpa de grija si responsabilitatea plații din partea firmei de asigurări.
☎️ 0722767180