Vești bune! Punem la dispoziția clienților noștri o serie de instrumente utile, menite să vă scutească de o mulțime de nervi și timp irosit!

Consiliere și deschidere dosare daună

Primul pas urât după un incident sau accident este contactul cu firma de asigurări, la sediul acesteia, pentru efectuarea constatării daunei
Nu va mai fi nevoie să vă deplasați la sediul firmei de asigurări pentru efectuarea constatării daunei, aceasta urmând a fi efectuată direct la ING Service. Inspectorul de daune al firmei de asigurări se va deplasa aici și va efectua constatarea daunei în maxim 3 zile lucrătoare de la solicitarea dvs. sub stricta atenție a personalului nostru.

Mașină la schimb cu costuri ZERO pentru dvs.

Știm cât de greu este să vă continuați activitatea zilnică fără mașină.
Pe perioada reparației, ING Service vă pune la dispoziție mașină la schimb, fără a fi nevoiți să achitați vreun cost pentru perioada de utilizare a acesteia.
Practic, în momentul în care lăsați mașina în service în vederea reparației, o altă mașină vă așteaptă să o folosiți, fără vreun cost pentru dvs., pentru a nu vă fi afectată activitatea zilnică.

Timpul de indisponibilizare a masinii dvs. in service

Știm că vă doriți mașina reparata cat mai repede.
Datorita prevederilor din Norma RCA adoptata de catre ASF, inspectorul de daune va putea doar sa propuna solutii tehnice initiale, urmand ca solutiile tehnice finale de reparatie sa fie stabilite de catre personalul specializat al unitatii service.
Aceasta precizare este importanta pentru ca are ca si consecinta simplificarea procedurilor dintre asiguratorul RCA si unitatea reparatoare, conducand la o reducere semnificativa de indisponibilizare a masinii dvs. in service (o economie de timp ce reprezenta intre 3 zile lucratoare si 7 zile lucratoare).

Piese originale

Stim ca va doriti piese originale
ING Service foloseste exclusiv piese originale atunci cand va este reparata masina, societatea noastra punandu-va la dispozitie piesele avariate, documentele de provenienta ale acestora, precum si certificatul de garantie al pieselor originale cu care a fost reparat autovehiculul dvs.

Plata despăgubirii

Stim ca plata despăgubirii reprezinta un stres pentru dvs
Plata despagubirii va fi efectuata de catre firma de asigurari in contul ING Service astfel încât, veți scăpa de grija si responsabilitatea plații din partea firmei de asigurări.